Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΝΕΝ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

Τελικά έγινε και αυτό η ΑΝΕΝ δια στόματος του αντιπροέδρου της κ.Μ.Μιχαηλάκη, απάντησε στους μικρομετόχους της. Είναι αξιολύπητο το θράσος μερικών που νομίζουν οτι θα ησυχάσουν τα πράγματα αν πουν δυο τρεις αερολογίες, όσο και αξιοθαύμαστη η προχειρότητα μας όπως τους αντιμετωπίζουμε. Θαυμάστε την συνέντευξη του προεδρεύων αντιπροέδρου κ. Μ.Μιχαηλάκη στη εφημερίδα Νέος Κήρυκας : "Θεωρώ ότι είναι άδικο μια εταιρεία η οποία αντιμετώπιζε πρόβλημα από την γέννηση της και που επιβαρύνθηκε με ένα σοβαρό ατύχημα που έγινε στα τέλη περασμένου Ιουλίου,..... να βγαίνουν κάποιοι και να τις επιτίθενται.¨Αξιοθαύμαστη η (αν) ετοιμότητα σας κ. Μιχαηλάκη γιατί κατά πρώτον αυτοί οι κάποιοι που σας επιτίθενται, μπορεί να μην έχουν όνομα για σένα, αλλά είναι οι επώνυμοι, δήμαρχοι, σύμβουλοι της ΑΝΕΝ, σύμβουλοι του δήμου, υφυπουργοί, βουλευτές, πολιτευτές και φυσικά όλοι οι μέτοχοι. Αξιοθαύμαστη και η παραζάλη σας, με τις απαντήσεις που δίνεται μόνο στο παραπάνω ερώτημα, αλήθεια γιατί από τον Ιούλιο (τρακάρισμα) αποφασίσατε να ξεκινήσετε το μπάλωμα του Μυρτιδιώτισσα Ιανουάριο; 5 μήνες σκεφτόσαστε πως θα το φτιάξετε ή 5 μήνες ψάχνετε για τις τρύπες που άνοιξε στα ύφαλα σας το τρακάρισμα;
Και συνεχίζει ο κ. Μ.Μιχαηλάκης " Η εταιρεία δεν είναι αυτή που προκηρύσσει διαγωνισμούς και εμείς είμαστε συμπαραστάτες στο αίτημα του Δήμου και όλων των τοπικών φορέων για να μην υποβαθμιστεί το λιμάνι της Κισάμου με την κατάργηση του δρομολογίου Πειραιάς-Κύθηρα-Καστέλλι." Ήμαρτον κ. Μιχαηλάκη με αυτήν την ειλικρίνεια σας "συμπαραστάτες και σεις" ποιοι δηλαδή η ΑΝΕΝ, η ΑΝΕΚ, οι και οι δυο μαζί που τα 3-4 δρομολόγια του λιμανιού της Κισάμου καταφέρατε να τα κάνατε 1 ; Ήμαρτον κ. Μιχαηλάκη με την αφέλεια που μας σερβίρεται ¨η εταιρεία δεν προκηρύσσει διαγωνισμό" αλήθεια σας πείραξε, δεν μας είπατε, που χάσατε την άγονη γραμμή και κάποια άλλη εταιρεία την πήρε; Αλήθεια σας πείραξε που χάνετε αυτήν τη νέα παχουλή επιδότηση; Αλλά γιατί να σας πειράξει, από την Κίσαμο είσαστε ή μήπως έχετε μετοχές στην ΑΝΕΝ ; Το ξέχασα διορισμένος είσαστε από την ΑΝΕΚ, γιατί να λυπηθείτε λοιπόν; Καιρό να σταματήσετε τα κροκοδείλια δάκρυα και ας απαντήσετε με ειλικρίνεια στα γεγονότα, που δυστυχώς και σεις έχετε βάλει το χεράκι σας για να φτάσει η εταιρεία σε αυτήν την τραγική κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: