Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΦΟΝΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Όχι μόνο κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος, αλλά κάνει και την επανεμφάνισή του στην πολιτική ζωή του τουρκοκυπριακού ψευδοκράτους. Ο λόγος για τον έποικο Κενάν Ακίν, καταζητούμενο με ερυθρό δελτίο της Ιντερπόλ για την άνανδρη δολοφονία του ηρωομάρτυρα Σολωμού Σολωμού, κατά τη διάρκεια των γεγονότων της Δερύνειας, τον Αύγουστο του 1996 στην Κύπρο.
Σύμφωνα με τα τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης ο Κενάν Ακίν, πρώην «υπουργός» του Ραούφ Ντενκτάς, είναι ένας από τους υποψήφιους στο ψηφοδέλτιο του κόμματος «Ελευθερίας και Μεταρρύθμισης» του ψευδοϋπουργού Εξωτερικών Τουργκάι Αβτζί, για τις λεγόμενες βουλευτικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 19 Απριλίου στο ψευδοκράτος. Το κόμμα του κ. Αβτζί, το οποίο θα... «τιμήσει» με την παρουσία του ο δολοφόνος Κενάν Ακίν, συνεργάζεται με το «κυβερνών» Ρεπουμπλικανικό Τουρκικό Κόμμα και μετέχει στην ψευδοκυβέρνηση του Μεχμέτ Αλί Ταλάτ με δύο «υπουργούς». Μετά τα δραματικά γεγονότα της Δερύνειας, ο Κενάν Ακίν είχε αποσυρθεί από το πολιτικό προσκήνιο του ψευδοκράτους και οι πληροφορίες τον ήθελαν να κινείται μεταξύ Τουρκίας και ψευδοκράτους, αποφεύγοντας ταξίδια σε άλλες χώρες για να μην εντοπιστεί και συλληφθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: