Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ - ΑΝΕΥΡΕΣΗ

Εξαφάνιση 13χρόνου κοριτσιού στην Κίσαμος. Αυτό είπε δια μέσου των ντόπιων τηλεοράσεων, ο υπεύθυνος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των Χανίων. Παρακαλεί δε όποιος γνωρίζει το παραμικρό να ενημερώσει την αστυνομία. Αυτό για την μαθήτρια που χάθηκε στις 14.00 από σχολείο των Χανίων, που βρισκόταν σε εκπαιδευτική εκδρομή στο Μουσείο Κισάμου.
Στις 15.30 η μαθήτρια βρέθηκε καλά στην υγεία της να κάνει βόλτα ολομόναχη σε κεντρικό δρόμο του Καστελιού. Θα είχε μάλλον τους λόγους της που "κρύφτηκε" από συμμαθητές και συνοδούς καθηγητές. Βέβαια παράξενο που ολόκληρο σχολείο έφυγε και την άφησε, παρόλο που δεν ήταν παρόν στην καταμέτρηση.
Τέλος πάντων, τέλος καλός όλα καλά και για την κοπελιά, αλλά και για μας που ανησυχήσαμε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: