Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΕ .........ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ !!!

Όσκαρ για... σενάριο παραλίγο να κερδίσει ο ιδιοκτήτης του ψιλικατζίδικου από τα Πεζά, ο οποίος την περασμένη Τρίτη, κατήγγειλε, ψευδώς, ότι έπεσε θύμα ληστείας. Η αποκάλυψη της ψεύτικης ιστορίας που είχε πλάσει ο εν λόγω κύριος, έγινε από τις Αστυνομικές Αρχές με τη... βοήθεια του ίδιου του υποτιθέμενου θύματος, μιας και κατά τη διάρκεια των καταθέσεων του, έπεφτε σε αντιφάσεις για το τι ακριβώς είχε συμβεί στα λεπτά που διήρκεσε η ληστεία. Και όλα αυτά για να καθυστερήσει, όπως ομολόγησε, την πληρωμή κάποιων χρεών του, μέχρι να βρει τρόπο να τα ξεπληρώσει.Έτσι, ενώ στην πρώτη του κατάθεση έλεγε, για παράδειγμα, ότι οι ληστές του πήραν τα χρήματα από το ταμείο, έπειτα έλεγε ότι του τα άρπαξαν από το πορτοφόλι του. Έκανε επίσης λόγο για καλάσνικοφ και αρκετά βίαιες κινήσεις από την πλευρά των ληστών, σε τέτοιο όμως βαθμό, ώστε να μη δικαιολογούνται. Γι' αυτό το λόγο οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, τον κάλεσαν για να δώσει ξανά κατάθεση.Οι αστυνομικοί από τις αντιφατικές του κουβέντες σε σχέση με την πρώτη κατάθεση και τις περιγραφές του, κατάλαβαν ότι κάτι περίεργο συνέβαινε και μόλις τον πίεσαν λίγο παραπάνω, ομολόγησε ότι είχε ο ίδιος σκηνοθετήσει τη ληστεία του.
«Κατά τη λεπτομερή του εξέταση, ο ιδιοκτήτης του ψιλικατζίδικου, έπεσε σε κάποιες αντιφάσεις, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να ομολογήσει ο ίδιος ότι η καταγγελία του ήταν ψευδής», σχολίασε ο διευθυντής Ασφαλείας Γιώργος Σκανδαλάκης.
Ο καταστηματάρχης συνελλήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: