Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ (Ανανεωμένο)

Σήμερα Πέμπτη στις 16.40 μ.μ, και όχι στις 15.30 μ.μ, θα μιλήσουν γνωστοί και άγνωστοι, για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην Κίσαμο με τις παράνομες κεραίες της κινητής τηλεφωνίας.
Μην την χάσετε λοιπόν, αλλά και αν την χάσετε υπάρχει και η επανάληψη της εκπομπής, την Παρασκευή στις 08.00 το πρωί!!
17.00 μ.μ Οι δημοσιογράφοι της εκπομπής ψάχνουν τους υπεύθυνους της Cosmote και Wind για μια δήλωση αλλά αυτοί δεν απαντούν ! Γιατί άραγε;
17.21 μ.μ Αληθεύει ότι ανακλήθηκαν τα ασφαλιστικά, αλλά η υπόθεση μοιάζει σαν συγνώμη!
17.26 μ.μ Τώρα που υπάρχει συμπαράσταση από τα ΜΜΕ οι οικολόγοι .......λακίζουν; Μπερδεύτηκα!
17.35 μ.μ Χωρίς ούτε μια άδεια από τρεις εταιρείες στην Κίσαμο ...κ. Διάκος.
17.39 μ.μ Ο εκπρόσωπος της Wind κ. Τσαπρούνης είπε ότι υπάρχει θεσμικό κενό, αλήθεια πιστεύει ότι έχει όλες τις άδειες εκτός από την περιβαλλοντική μελέτη; Αν ναι, η απορία μου είναι γιατί δεν τις παρουσίασαν στο δικαστήριο!
17.51 μ.μ Η Wind δεν πιστεύει ότι υπάρχει άρση των ασφαλιστικών!!
17.55 μ.μ Η Wind δεν παρανομεί άλλο και γι αυτό δεν ανοίγει το σήμα ! Τόσα χρόνια παρανομία και τώρα το παίζει αθώα, καλά κανένα καλύτερο δεν έχετε!!
Η εκπομπή θα έχει και συνέχεια, αύριο λοιπόν στις 16.40 για όσους την έχασαν επανάληψη αύριο το πρωί στις 08.00 π.μ

2 σχόλια:

ΝΑΠ.Σ. είπε...

Επειδή δεν μπορώ να δω τηλεόραση. Μπορείς να ενημερώσεις για το τι είπε ο δικηγόρος για την άρση των ασφαλιστικών μέτρων;
Αρκεί η πρόθεση ή η απόφαση της Οικολογικής πρωτοβουλίας ή χρειάζεται νέα δικαστική απόφαση;
Θεωρώ πως αυτό είναι το κρίσιμο σημείο.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Δεν χρειάζεται νέα δικαστική απόφαση αλλά οι εταιρείες δεν πιστεύουν (εμπάργκο) στα προφορικά λόγια του κ. Διάκου!!
Ο κ. Διάκος είπε οτι μίλησε με την δικηγόρο της Cosmote και ειναι εξουσιοδοτημένος απο την οικολογικη πρωτοβουλία να αποσύρει τα ασφαλιστικά αλλά και τους όρους (χρηματική αποζημίωση για παραβίαση ασφαλιστικών).
Κοινώς παράδοση, οι εταιρείες λένε όχι!!