Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 14 Απριλίου 2009

ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=241156
Πληκτρολογήστε αυτήν την διεύθυνση και θα μπείτε σε μια σελίδα που θα διαβάσετε πολλά υπέροχα πράγματα για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην Κίσαμο . Βέβαια οι περισσότεροι που γράφουν εκεί είναι τεχνικοί, οπότε μην σας φανεί παράξενο αν διαβάσετε κάτι κακό για τους κατοίκους της πόλης μας ! Τουναντίον πάρτε τις γνώμες και αυτών και.......αν δεν έχει κατασταλάξει η άποψη σας..... να η ευκαιρία!!!!

Στην δημοσκόπηση στην αριστερή στήλη η πρώτη ερώτηση αφορά τους τεχνικούς των εταιριών!! και όπως βλέπετε όλοι θέλουν τις κεραίες μέσα στις πόλεις!!

2 σχόλια:

Armado είπε...

Γιατί τους χαρακτηρίζεις "τεχνικούς"; Εννοείς άτομα που εργάζονται σε εταιρείες κινητής τηλεφωνίας;

Ένα forum είναι που ο καθένας γράφει την άποψη και το πιο πιαθνό κατά την άποψη (διάβασα τι γράφουν στο συγκεκριμένο forum) μου είναι ότι δεν έχουν σχέση με τις Cosmote, Vodafone και Wind.

[AK] είπε...

Απο τα σχόλια που διάβασα εγω νομίζω ότιείναι λογικό να μας κατακρίνουν για αυτή την κατάσταση που επικρατεί στην Κισαμο.Το άσχημο είναι οτι δεν βλέπω και άμεση λύση στο πρόβλημα, γιατί κακα τα ψέματα για το μεγαλύτερο ποσοστό των κατοίκων το κινητό τηλέφωνο είναι εγραλείο δουλειάς και όχι διασκέδασης.
Ζούμε στο 2009 ας προσπαθήσουμε να πηγαίνομε μπροστα και όχι πίσω όπως μας κατηγορούν αρκετοι.
Για αυτούς που ξεκίνησαν αυτήν την ιστορία πιστευω ότι δυστιχως δεν ήταν καλά διαβασμένοι