Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

ΠΟΥΝΤΟ-ΠΟΥΝΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΚΙ ;

Κάποιος φίλος μου έγραψε, ότι εμείς οι Κισαμίτες πάντα κάτι βρίσκουμε και είμαστε στην επικαιρότητα, μια το Μυρτιδιώτισσα, μια η άγονη γραμμή, μια τα κινητά, πάντα είμαστε (αρνητικά;) δακτυλοδεικτούμενοι.
Σήμερα λοιπόν ξαναθυμήθηκα την περίπτωση της ΑΝΕΝ, (μερικοί κάνουν αμάν να την ξεχάσουν !!!) και αναρωτήθηκα που στην καληώρα είναι εκείνο το πλεούμενο, πλέει ακόμα;
Επειδή ο χρόνος όλα τα κουκουλώνει, να κατέχω ενδιαφέρεται κιανείς για την τύχη του;
Πολύ αμφιβάλλω, αλλά αυτά έχει η ζωή να ξεχνάμε ότι μας στεναχωρεί και μάλιστα πολύ εύκολα. (ΑΝΕΤΕΚ- ΕΝΩΣΗ -ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΟΓΓΟΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: