Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ή ...................

Η πρώτη πόλη που δεν δουλεύουν τα κινητά παγκοσμίως είναι η Κίσαμος. Αυτό για όσους ζουν εδώ ίσως να είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για τους άλλους που το ακούνε ίσως και να μας ζηλεύουν, βέβαια την πρώτη αντίδραση την πήρα σήμερα από τα παιδιά μου, που εναγωνίως με ρωτούσαν πότε θα ξανα έχουν σήμα. Δυστυχώς όπως και να το κάνουμε η πρώτοι που θα το αναζητήσουν είναι οι νέοι μετά οι εργαζόμενοι σε εξωτερικές δουλειές.
35ώρες χωρίς κινητό -Φυσικά αν χάσετε τα παιδιά σας ψάξετε κάπου στην περιμετρική της πόλης, εκεί θα είναι που έχει σήμα η Vodafone-Cosmote-Wind.

3 σχόλια:

Urrie M είπε...

....Σαφώς καί ζηλεύουμε. Δέν ήταν τέτοια χαρά να την πάρουμε εδω πάνω καλύτερα?!

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και δεν ζηλεύουμε καθόλου..πολύ χαίρομαι που στην περιοχή που ζω το κινητό πιάνει φουλ σήμα οπότε η συσκευή που έχω κοντά στο κεφάλι μου εκπέμπει με την χαμηλότερη δυνατή ισχύ και δεν μου ψήνει τον εγκέφαλο,καλό είναι στην περιμετρική που λέτε ότι έχει ασθενές σήμα να μην μιλάτε πολύ ώρα

a,maris είπε...

Πολλη ανωνυμια εχει πεσει εδω... ειναι λιγο υποκριτικο για το Καστελλι να ντρεπομαστε μην λεμε καθαρα τα ονοματα των ατομων που κρυφα η φανερα ξεκινησαν αυτο το προβλημα...που κατεληξε και σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ. Υπομονη η λιστα ειναι μεγαλη: Αρχιζω απο τους σχετικους-ασχετους (βλ. στρουθοκαμηλισμος) ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ υπαλληλος ΟΤΕ και απο τους πωλητες της Cosmote στο τοπικο καταστημα. ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ εμπορος,αντιπροσωπος της Vodafone στην πολη μας. Καταγγελια στο Α.Τ.Κισαμου απο το 2006. Ειναι οι κρυφοι ασσοι της παραταξης που 8ελει λεει οτι θα μας παει μπροστα! Ειναι αυτοι που ανακαλυψαν οτι μεσα στην πολη δεν χρειαζονται κεραιες κινητης τηλεφωνιας αλλα δεν το διαλαλουμε γιατι τι θα γινει με τις ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ. Τα καλα και συμφεροντα που λεμε... επειδη το κρυφτο πρεπει να τελειωνει και ο καθενας να αναλλαβει τις ευθυνες του οποιοσδηποτε αντιμετωπιζει προβλημα ας απευθυνθει στους ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ για καθαρη πληροφορηση. ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΑΡ. ΜΑΡΗΣ