Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 12 Απριλίου 2009

ΔΙΧΟΓΝΩΜΙΑ

Γενική διαπίστωση, υπάρχει διχογνωμία στην πόλη και αυτό όχι μόνο δεν μας τιμά αλλά μας κάνει να φαινόμαστε λίγοι προς τα έξω. Η γροθιά που θα έπρεπε να ήταν οι Καστελλιανοί, όχι μόνο σε αυτό το θέμα αλλά γενικά σε όλα που μας απασχολούν, αποδείχτηκε πυροτέχνημα και μάλιστα μικρής ισχύος.
Δυστυχώς δεν υπάρχει ο κατάλληλος ηγέτης που θα έδινε στον λαό να καταλάβει πότε ένα πράγμα είναι σωστό, αλλά και πόσες θυσίες χρειάζονται για να κερδίσουμε τα κεκτημένα μας.
Κατά τα άλλα 270 ώρες χωρίς κινητό!! Άλλοι δεν τους πειράζει καθόλου και άλλοι κλαίνε ομαδικώς (επαγγελματίες). Μπράβο στην νεολαία που κρατά την ποιο ήπια στάση ! Μπράβο τους γιατί αυτοί είχαν κατηγορηθεί ότι είχαν κολλημένο το τηλέφωνο στο αυτί. Τελικά άλλοι το είχαν και δεν το ξέραμε!!!!!

Υ.Σ 19.30μ.μ στο Δημαρχείο θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη γενική συνέλευση της οικολογικής πρωτοβουλίας!! Όσοι πιστοί προσέλθετε!!

4 σχόλια:

ΝΑΠ.Σ. είπε...

Πρόταση: Εκεί που έχει φθάσει το πράγμα - με δεδομένο το ότι νόμιμες κεραίες δεν γίνεται να λειτουργήσουν παρά μετά απο αρκετούς μήνες - για να ικανοποιηθούν και οι επαγγελματίες (που ασχολούνται με τον τουρισμό) δεν μένει τίποτε άλλο απο το να ανακηρυχθεί η πόλη της Κισάμου (τουλάχιστον για φέτος το καλοκαίρι) ως πόλη "ελεύθερη απο κινητά". Μπορεί να γίνει και η σχετική διαφήμιση σε οικολογικά ελληνικά και διεθνή site αλλά και σε όλους όσοι θέλουν να κάνουν διακοπές σε μια πόλη στην οποία δεν θα μπορεί κάποιος να τους πει "γιατί δεν είχες ανοιχτό το κινητό που σε ήθελα;".
(Νομίζω πως λίγο χιούμορ δεν βλάπτει, καθώς απότι διαβάζω το κλίμα είναι πολύ βαρύ)

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Καλή ιδέα !

Μαιρη Λ είπε...

Καλα τα λετε εσεις αλλα ελα ομως που το κινητο ειναι σε μερικους επαγγελματιες εργαλειο της δουλειας τους.!!

katzouris13 είπε...

Σαφως και εκαναν καλα οσοι εναντιωθηκαν των κεραιων.....Δε γινεται οι εταιρειες να παραβιαζουν τους νομους και να μην υπολογιζουν τιποτα...Επισης πιστευω οτι ολοι οι καστελιανοι θα πρεπει να ειμαστε υπερ της κινητοποιησης αυτης.Το προβλημα εντοπιζεται βεβαια στους επαγγελματιες....οσο γιατι νεολαια δεν πιστευω να εχει προλημα.Θα πρεπει να βρεθει λυση οσο πιο γρηγορα γινεται...Οι εταιρεις πρεπει να αναλαβουν τις ευθυνες τους.Μη ξεχναμε ερχεται θερινη περιοδος