Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 20 Απριλίου 2009

TA ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΡΟΤΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!!

Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στην Βασιλική Ιεράπετρας, ο 34χρονος Άγγελος Βαγιωνάκης, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά από ισχυρό εκρηκτικό μηχανισμό, που μάλλον εξερράγη στα χέρια του.
Μεταφέρθηκε κατ’ αρχήν στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας και από κει στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου χειρουργήθηκε. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχασε την μια του παλάμη καθώς και ένα του μάτι.
Καθώς δεν υπήρχε κρεβάτι στις μονάδες εντατικής θεραπείας στο Ηράκλειο, μεταφέρθηκε και νοσηλεύτηκε για κάποιες ώρες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου. Η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή, αλλά σταθερή.
Υπάρχει και άλλος ένας τραυματίας από κροτίδα.......... 13χρονος από τα Χανιά!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: