Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 12 Μαΐου 2009

ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ...ΚΛΕΦΤΕΣ

"Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι διαρρήξεις στις περιοχές της ενδοχώρας. 20 περιπτώσεις διαρρήξεων από τα μέσα Απριλίου μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία μόνο στο Πλάτανο Κίσσαμου. Κι ενώ η αστυνομία έχει πρόσφατα προχωρήσει σε συλλήψεις το φαινόμενο όπως επίσης και το κλίμα ανασφάλειας των πολιτών εντείνονται συνεχώς."
Έτσι ξεκίνησε το απογευματινό δελτίο τηλεοπτικός σταθμός της πόλης των Χανίων και συνέχισε το ρεπορτάζ για πάνω από 10 λεπτά περνώντας συνεντεύξεις από τους κατοίκους του Πλατάνου που έπεσαν θύματα της "αμείωτης έντασης των διαρρηκτών".
- Καλά μην τρελαθούμε και τελείως, αλλά όταν σας τα λέγαμε εσείς σιγοσφυρίζατε αδιάφορα και μας λέγατε και από πάνω και ρατσιστές! Τώρα βρήκατε όμως ρεπορτάζ και μας θυμηθήκατε!!
Βέβαια για τον εν λόγω τηλεοπτικό σταθμό το Καστέλλι με τον Πλάτανο είναι δίπλα -δίπλα και όταν συλλαμβάνουν κλέφτες στο Καστέλλι μάλλον θα πρέπει να φοβούνται οι κλέφτες του Πλατάνου και το αντίθετο. Ήμαρτον βρε παιδιά.
Αλλά θα μου πείτε τολμάτε να κάνετε ένα ρεπορτάζ με θέμα ποιοι είναι αυτοί που "στέλνουν" τους κλέφτες από δω; Εδώ σας θέλω μπορείτε;
Τώρα βέβαια θα μου πείτε, κι αν όλος ο Πλάτανος δεν μπορεί να πιάσει τους κλέφτες που κάθε βράδυ τους κάνουν από 8 ληστείες και βάλε έ τότε μάλλον ..... πολυ-βαριοκοιμούνται!!!
Υ.Σ Μεγάλη ........βαρύτητα !! θα πρέπει να δώσουμε και στα λόγια του αναπληρωτή υπουργού κ. Μαρκογιαννάκη που παραδέχθηκε ότι η παραβατικότητα στα Μεσκλά, τα Κεραμειά, τη Μήθυμνα και τον Πλάτανο έχει .......ιδιαίτερα χαρακτηριστικά !!!!!!! Να κάτεχα βέβαια ποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά έχει ο Πλάτανος ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: