Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

ΤΟ 20ο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ

Δύο Τυνήσιοι, που διαμένουν νόμιμα στην χώρα, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στις Δικαστικές αρχές , κατηγορούμενοι για τον εμπρησμό του κρατικού αυτοκινήτου του Υπ. Δικαιοσύνης που συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής στα Χανιά.
Το όχημα, τύπου «κλούβα» που ανήκει στις Αγροτικές Φυλακές Αγιάς, ήταν σταθμευμένο σε χώρο έξω από συνεργείο αυτοκινήτων για επισκευή, στη λεωφόρο Σούδας των Χανίων. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε για το περιστατικό στις 01:30 μετά τα μεσάνυκτα και έσπευσε επί τόπου με δύο οχήματα. Οι πυροσβέστες περιόρισαν την πυρκαγιά πριν προλάβει να εξαπλωθεί ωστόσο το όχημα υπέστη σοβαρές ζημιές κυρίως στο πίσω δεξί τμήμα καθώς ο αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί στην πίσω δεξιά ρόδα του αυτοκινήτου.

Στο σημείο του εμπρησμού έσπευσαν ακόμα ο αστυνομικός διευθυντής Χανίων και ο υποδιοικητής του τμήματος ασφαλείας ενώ στο σημείο του εμπρησμού αξιωματικοί της ασφάλειας Χανίων, που ενεργούν την προανάκριση, βρήκαν γκαζάκια.
Παράλληλα έγινε και προσαγωγή δυο υπόπτων, οι οποίοι στην πορεία της προανάκρισης που διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χανίων, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Χανίων. Σύμφωνα με πληροφορίες διερχόμενος που αντιλήφθηκε την παρουσία των δύο Τυνήσιων την ώρα της πυρκαγιάς ενημέρωσε και τις αρχές. Το αυτοκίνητο των Αγροτικών Φυλακών Αγυιάς που παραδόθηκε στις φλόγες είναι το 20ο αυτοκίνητο μέσα στο 2009 στα Χανιά, στο οποίο εκδηλώνεται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο εμπρησμός. Επίσης είναι το 4ο κρατικό αυτοκίνητο το οποίο πέφτει θύμα εμπρησμού, καθώς είχαν προηγηθεί πριν από έναν περίπου μήνα άλλα τρία αυτοκίνητα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χανίων και συγκεκριμένα των διευθύνσεων τεχνικών και υγειονομικών υπηρεσιών.
http://www.kirikas.net/news/content/view/2663/1/lang,/


Ιρανοί- Αφγανοί - Τυνησίαοι -Αλβανοί -Έλληνες όλα μπορούν να τα κάνουν στην νέα τους πατρίδα ... ανενόχλητοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: