Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 9μηνο ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ !!!

Στους 9 μήνες ο στρατός είπε ο Μεϊμαράκης .......καλό!!! Βέβαια οι του ΠΑΣΟΚ και δια στόματος του γραμματέα του τομέα Άμυνας, κ. Δαμιανάκη απο τα Χανιά, το θεωρούν προεκλογικό τρικ.
Φυσικό κ. Δαμιανάκη να μην αισθάνεστε καλά μιας και σας έφαγαν την "δικιά σας" εξαγγελία, αλλά η αλήθεια είναι ότι όταν πιέζετε πολύ, η κάθε κυβέρνηση, κάποιοι την επομένη χαίρονται .....αυτά δεν κάνατε και σεις όταν είσαστε κυβέρνηση κάποτε ; Ας χαρούν λοιπόν τα φανταράκια που από τον Αύγουστο θα παρουσιαστούν, εξάλλου απειλή δεν υπάρχει προς το παρόν.
Ή δεν κατάλαβα καλά και είπατε ότι ..... υπάρχει εξωτερική απειλή ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: