Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Έγινε χθες η γενική συνέλευση του Κισσαμικού (τρίτη στην σειρά) και μετά τον οικονομικό απολογισμό αλλά και τους στόχους που έθεσε ο πρόεδρος του κ. Γιώργος Ξηρουχάκης, ανακοινώθηκε το νέο 9μελές συμβούλιο, που κατά το πλείστον αποτελείτε από νέους ενεργούς ανθρώπους, που θέλουν να βοηθήσουν την ιστορική ομάδα να ξαναγυρίσει στις επιτυχίες.
Νομίζω ότι η νέα διοίκηση είναι ικανή να βγάλει τον Κισσαμικό από την παρατεταμένη κρίση του -αν και κατά μένα η περυσινή χρονιά ήταν πολύ καλή- άρα ένα πράγμα χρειάζεται τώρα περισσότερο, την στήριξη μας.
Στο σημείο αυτό θέλω να επισημάνω την πλήρη αδιαφορία της τοπικής κοινωνίας από την συνέλευση αλλά και την ανευθυνότητα των φορέων της πόλης με πρώτο τον Δήμο που η απουσία τους συζητήθηκε.
Κρίμα γιατί ο μόνος υγιείς πνεύμονας της πόλης δεν έχει την στήριξη που θα έπρεπε να είχε, ακόμα και από τις οικογένειες των τόσων παιδιών που φιλοξενεί στο στάδιο.
Πιστεύω ότι η προσπάθεια των νέων ανθρώπων δεν πρέπει να πάει χαμένη και πρέπει να την στηρίξουμε αλλά και να την υποστηρίξουμε όσοι μπορούμε και οικονομικά !

Δεν υπάρχουν σχόλια: