Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑ ....ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ !

Πρωτοφανής για τα δικαστικά χρονικά χαρακτήρισε ο πρόεδρος του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά την παραίτηση της συζύγου του ειδικού φρουρού Στάθη Λαζαρίδη από την πολιτική αγωγή.
....................................Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η κατάθεση του πατέρα του ειδικού φρουρού, Γιάννη Λαζαρίδη, που επίσης ερωτήθηκε για το επίμαχο θέμα από τον πρόεδρο και τον εισαγγελέα του δικαστηρίου. «Μου λένε οι Kρητικοί ότι όπως οι κατηγορούμενοι πλήρωσαν αδρά τους δικηγόρους, έτσι πλήρωσαν και εκείνη (εννοώντας τη νύφη του)» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Λαζαρίδης.
«Όταν τη ρώτησα γιατί παραιτήθηκε από την πολιτική αγωγή, μου είπε ότι το έκανε για να προστατεύσει το παιδί, όμως δεν πίστεψα ότι λέει αλήθεια» συμπλήρωσε, προκαλώντας ποικίλα σχόλια μέσα στην αίθουσα.

Αυτός είναι ο επόμενος Γολγοθάς που περνά ο άτυχος Στάθης Λαζαρίδης. Οι υποψίες και τα αλισβερίσια που δυστυχώς τα κάνουν ... άλλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: