Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

ΚΑΣΤΕΛΛΙ ΚΑΙ ΚΑΣΤΕΛΛΙΑ

Σε εννέα Κέντρα Υγείας της Κρήτης παραδόθηκαν την Τρίτη ισάριθμα ασθενοφόρα από τον υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δημήτρη Αβραμόπουλο. Τα εννέα ασθενοφόρα προμηθεύτηκε μετά από διαγωνισμό που διενήργησε η διοίκηση της έβδομης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης. Η τελετή παράδοσης έγινε στην αίθουσα διαχείρισης κρίσεων της Περιφέρειας Κρήτης, στην πλατεία Κουντουριώτη. Τα ασθενοφόρα θα δοθούν στα Κέντρα Υγείας, Αγίας Βαρβάρας, Βιάννου, Χάρακα, Καστελλίου, Μοιρών, Ανωγείων, Περάματος, Βάμου και Κανδάνου. Στην υγειά τους..

Ο κ. Σκουλάκης, διαμαρτυρήθηκε για το ζήτημα του ασθενοφόρου στο Καστέλλι Κισάμου, ενώ γνωστοποίησε ότι ο διοικητής της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης Νίκος Χαριτάκης, έχει αναφέρει ότι θα κάνει προμήθεια 3 ασθενοφόρων.

Αγαπητέ Μανώλη τρία ασθενοφόρα προμηθεύτηκε η υγειονομική υπηρεσία για τα Χανιά. Ένα για τον Βάμο, ένα για την Κάνδανο, και το άλλο για το Καστέλλι. Έλα σου όμως που μπερδεύτηκαν και αντί να το φέρουν στο Καστέλλι Κισάμου το στείλανε στο Καστέλλι Πεδιάδας !
Τα' λεγα εγώ, ξεχνάτε το Καστέλλι, και άντε να το λέμε Κίσαμος, αλλά εσείς δεν με ακούγατε!
Καλά να πάθουμε λοιπός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: