Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

Κατ' αρχάς τεράστια η η αποχή 39,06% !!
Το ΠΑΣΟΚ πήρε 4,72% παραπάνω από το 2004
Η ΝΔ έχασε 13,58% από ότι πήρε το 2004
Το ΛΑΟΣ πήρε 3,65% παραπάνω από το 2004
Τα θαύματα τώρα !!!
Οι Οικολόγοι Πράσινοι πήραν 164 ψήφους ενώ το 2004 είχαν πάρει μόνο 17 και αν βάλεις και τους 26 ψήφους των Οικολόγων Ελλάδος (μάλλον πολλοί παππούδες και γιαγιάδες μπέρδεψαν τα ψηφοδέλτια γιατρέ) πάμε στους 190. Αν δεν κάνατε και την κουτσουκέλα με τις κεραίες, θα μιλούσαμε για 300 και βάλε !!
Ο Κατέλης (φωτο 3) πήρε 22 ψήφους όλους δικούς του και ολομόναχος. Αξιος !!!
Αξιοπρόσεχτοι οι 31 ΜΠΑΜ και κάτω ψήφοι των κυνηγών.
Το κόμμα των Φιλελευθέρων 12 μάλλον επειδή στο ψηφοδέλτιο του κόμματος υπήρχε η φωτογραφία του γέρου Βενιζέλου. Αναμνήσεις μιας άλλης εποχής!
Η Χρυσή Αυγή πήρε 7 ψήφους και απο οτι ακουσα σε ένα τμήμα δεν υπήρχαν ψηφοδέλτια, 5 λιγότερους απο το 2004, το Ουράνιο τόξο 1 ψήφο και πολύς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: