Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Λάστιχο - “φονιάς” για 50χρονο Χανιώτη
Λάστιχο έσκασε και σκότωσε 50χρονο Χανιώτη πατέρα δύο παιδιών! Το απίστευτο δυστύχημα σημειώθηκε έξω από βουλκανιζατέρ στην οδό Θ. Καλιγιάννη, κάθετα στη λεωφόρο Καραμανλή, στον Καλικά Χανίων, αργά χθες το μεσημέρι.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο 50χρονος Ιωάννης Μαλινδρέτος είχε παρκάρει το αγροτικό του αυτοκίνητο δίπλα από ένα κλειστό φορτηγό (κλούβα) το οποίο ανήκει στο βουλκανιζατέρ. Στην κλούβα, λίγο πριν, είχαν φορτωθεί δύο καινούργια λάστιχα μεγάλου φορτηγού, προκειμένου να μεταφερθούν.
Ξαφνικά, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έσκασε το ένα από τα δύο λάστιχα που ήταν στην κλούβα.
Την ίδια ώρα, ο άτυχος 50χρονος σκέπαζε το αυτοκίνητό του για να το προφυλάξει από τον ήλιο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πλαϊνή πόρτα της κλούβας, αποκολλήθηκε, τον χτύπησε με μεγάλη δύναμη και τον "κόλλησε" πάνω στο αυτοκίνητό του.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον 50χρονο στο νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία του πνοή.
Από τη νεκροψία που διενήργησε αργά χθες τη νύχτα ο ιατροδικαστής Αντ. Παπαδομανωλάκης προέκυψε, σύμφωνα με τον ίδιο, ότι ο θάνατος του 50χρονου προήλθε από κάκωση στον αυχένα και αιμορραγία, από κάκωση στους πνεύμονες και στη σπλήνα, μετά το χτύπημα που δέχθηκε από την πόρτα της κλούβας στο πίσω και αριστερό μέρος του σώματός του.
Σημειώνεται, τέλος, ότι από την έκρηξη και την ισχύ του ωστικού κύματος η κλούβα καταστράφηκε.
http://www.haniotika-nea.gr/index.php?art_id=34907

Δεν υπάρχουν σχόλια: