Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ μπρρρρρρρρρ!!!!!

«Δεν αφορά μόνο τον Θ. Τσουκάτο, την αθωότητα ή την ενοχή του. Αφορά το σύνολο του πολιτικού συστήματος, την παθογένεια των σύγχρονων δημοκρατιών και τη σχέση πολιτικής και πολιτικού χρήματος. Αφορά τον φαύλο κύκλο προεκλογικών δαπανών που ξεκινά από την ανάγκη των κομμάτων για να καλύψουν τα προεκλογικά έξοδα, συνεχίζει με την ιδιωτική χρηματοδότηση και καταλήγει η μερίδα του λέοντος πάνω από 70%-80% να επιστρέφει στα παντοδύναμα ΜΜΕ και στις εταιρείες επικοινωνίας. Ποιος, λοιπόν, διεκδικεί τον ρόλο του τιμητή και του δικαστή; Από εκεί ξεκινά η ατέλειωτη υποκρισία».
Από τα ΝΕΑ ο κ. Σκανδαλιδης.

Που ήσουνα κύριε Σκανδαλίδη τόσα χρόνια ; Τώρα που έφτασε ο κόμπος στο χτένι αρχίσατε όλοι να κελαιδάτε, μμμμμμμμμμμμμμμ....... αυτό παραείναι εύκολο !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: