Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΛΛΟΣ

Εν έτη 2009 μας “μαστίγωσε” η άμμος στην κοχυλωτή παραλία του Μπάλου. Αλλά πιο πολύ μας μαστίγωσε η αδιαφορία των ντόπιων και της πολιτείας και η ίδια η φύση του ανθρώπου, που τον κάνει να καταστρέφει ό,τι όμορφο βρίσκει!!!
40 περίπου σετ από ξαπλώστρες και ομπρέλες έχουν κατακλύσει την όμορφη παραλία που ως “NATURA” δεν επιτρέπετε σε αυτήν ούτε καν η ελεύθερη κατασκήνωση!Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, αμφότεροι τα “καραβάκια” -που καθόλου καραβάκια δεν είναι- και ο “κύριος” που νομίζει ότι μπορεί να καπηλεύεται τα πάντα, έχουν αφήσει τον καθαρισμό της παραλίας στη φύση…;!
Εν έτη 2009 μας “μαστίγωσε” η άμμος στην κοχυλωτή παραλία του μπάλου.. αλλά πιο πολύ μας μαστίγωσε η αδιαφορία των ντόπιων και της πολιτείας και η ίδια η φύση του ανθρώπου, που τον κάνει να καταστρέφει ό,τι όμορφο βρίσκει!!!
40 περίπου σετ από ξαπλώστρες και ομπρέλες έχουν κατακλίσει την όμορφη παραλία που ώς “νατούρα” δεν επιτρέπετε σε αυτήν ούτε καν η ελεύθερη κατασκήνωση!
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, αμφότεροι τα “καραβάκια” -που καθόλου καραβάκια δεν είναι- και ο “κύριος” (τον βλέπετε πίσω δεξιά στην δεύτερη φωτογρφία) που νομίζει ότι μπορεί να καπηλεύεται τα πάντα, έχουν αφήσει τον καθαρισμό της παραλίας στη φύση…;!
http://kissamitonathloi.wordpress.com/2009/07/27/mpalos2009/

Το αλίευσα στο δυαδίκτιο, τα σχόλια δικά σας αλλά και μια εικόνα σε κάποιους απο τον δήμο που το παίζουν αδιάφοροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: