Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

ΤΣΑΜΠΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΛΙΓΟ

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού πρόγραμματος Κοινωνία της Πληροφορίας και μετά από διαγωνιστική διαδικασία, γνωστή εταιρεία έχει αναλάβει ως ανάδοχος την ανάπτυξη σύγχρονων υποδομών ευρυζωνικότητας στην ελληνική περιφέρεια με στόχο να προσφέρει στους πολίτες των περιοχών ευρυζωνικές υπηρεσίες με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος, αφού ένα ποσοστό της συνδρομής επιδοτείται από την πολιτεία. Το έργο «Χρηματοδότηση Επιχειρήσεων για την Ανάπτυξη της Ευρυζωνικής Πρόσβασης στις Περιφέρειες της Ελλάδας» είναι από τα μεγαλύτερα που χρηματοδοτεί το ΕΠ ΚτΠ και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και το Ελληνικό Δημόσιο στο πλαίσιο του Ε.Π. ΚτΠ

Αυτές τις μέρες λοιπόν είναι η σειρά της πόλης μας να αποκτήσει τις ανάλογες υποδομές. Το υπόγειο καλώδιο έχει ήδη τοποθετηθεί και μένει να υψωθεί η αντένα σε οικία κοντά στο δημαρχείο. Με το καλό λοιπόν το τσάμπα ίντερνετ. Άρα μην δυσανασχετούμε λοιπόν με τις εργασίες που γίνονται αυτές τις μέρες στο κέντρο της πόλης γιατί αφορούν τη γραμμή του ευρυζωνικού δικτύου.
Βέβαια φίλοι ιντερνετάκηδες μην περιμένετε τρελές ταχύτητες, στην αρχή είμαστε ακόμα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: