Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΛΗΣ ΜΑΣ

Σε καλή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χανίων ο μητροπολίτης, πρώην Κισάμου και Σελίνου, Ειρηναίος. Ο πυρετός που παρουσίασε ο γέροντας έπεσε, και η πνευμονία που τον ταλαιπωρεί αντιμετωπίζεται με φαρμακευτική αγωγή. Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η στήριξη της τοπικής κοινωνίας στον σεβασμιώτατο με επισκέψεις και μηνύματα αλληλεγγύης.
Αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του Ειρηναίου, ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Κώστας Δανδουλάκης επισήμανε πως εισήχθη στο ίδρυμα στις 7.30 το απόγευμα της Κυριακής και Συγκεκριμένα "στο τμήμα επειγόντων περιστατικών με συμπτωματολογία υψηλού πυρετού και καταβολής. Από τον κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο διαπιστώθηκε πνευμονία, εισήχθη στην Πνευμονολογική κλινική και είχε την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή." Όπως τόνισε ο κ. Δανδουλάκης η κλινική εικόνα του ασθενή παρουσιάζει σημαντική βελτίωση, έχει πλήρη επαφή με το περιβάλλον και "αισιοδοξούμε για την καλή πορεία της υγείας του."

ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

1 σχόλιο:

bantimary είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΕΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΝ ΖΩΗ ΑΓΙΟΣ....