Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΜΠΑΛΟ"

Όλοι δηλώνουν αναρμόδιοι για το μέρος που λέγετε Μπάλος - λες και δεν ανήκει πουθενά. Τι ρεζιλίκια είναι αυτά.
Η νομαρχία ενημερώθηκε από το ίδιο μπλοκ http://kissamitonathloi.wordpress.com/2009/08/16/apantisi-1/ για την απαράδεκτη κατάσταση στην λιμνοθάλασσα και άμεσα εξέδωσε την παρακάτω επιστολή.

.......... οι ενέργειες που έχουμε κάνει ως Νομαρχία είναι οι παρακάτω:
Επικοινωνήσαμε με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο του Δήμου Κισσάμου (;) ο οποίος μας πληροφόρησε ότι καμιά τέτοια άδεια δεν έχει δοθεί από το Δήμο. Παράλληλα την Δευτέρα θα στείλουμε έγγραφο στον εν λόγω Δήμο στο οποίο θα δηλώνουμε την καταγγελία και θα ζητήσουμε, την συνοδεία τους σε αυτοψία που θα κάνουμε εκεί. Ένα πρόβλημα είναι ότι ο αρμόδιος ΑντιΔήμαρχος θα λείπει την εβδομάδα 17-23/08/2008 οπότε η αυτοψία θα προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα – από τις 24-08-2009 - αφού η παρουσία του, ειδικά για τη μεταφορά, είναι απαραίτητη.

Εφόσον επιθυμείτε, δεδομένου ότι είναι σαφής η περιβαλλοντική σας συνείδηση, μπορείτε και να επικοινωνήσετε κατευθείαν με το Τμήμα Περιβάλλοντος, της Δνσης Πολεοδομίας & ΠΕ και να μιλήσετε εκεί με τον αρμόδιο υπάλληλο, κο Μεραμβελιωτάκη Ιωάννη, στο τηλέφωνο, 28213-45839 ή την Προϊσταμένη του Τμήματος Περιβάλλοντος, την κα Ρωξάνη Μπολιεράκη.
Σε μια τέτοια περίπτωση, θα μπορείτε να παρίσταστε και προσωπικά στην αυτοψία, γεγονός το οποίο, αφενός μεν θα δώσει περισσότερες πληροφορίες για το συμβάν,
αφετέρου δε, θα σας δώσει τη δυνατότητα να δείτε και την αντίδραση της υπηρεσίας.

Στη διάθεσή σας για κάθε συμπληρωματική διευκρίνιση.

Με Εκτίμηση
Κυριάκος Γ. Κώτσογλου
Γενικός Γραμματέας Ν.Α. Χανίων


Νομαρχιακό Μέγαρο Χανίων
Πλατεία Ελευθερίας 1
Γραφείο 18
Τηλ: 28213 40214
Fax: 28213 40201
E-mail: kotsoglou@chania.eu
Web Site: www.chania.eu

Η νομαρχία θέλει παρέα για να βρει τους .... ομαδικούς τάφους των σκουπιδιών;
Κάνει και αυτή σαν να μην το ήξερε ! Ήμαρτον !!!

2 σχόλια:

kissamitonathloi είπε...

Σας πληροφορώ ότι δεν το ήξερε!!! Σας έχω αποστείλει και σχετικό mail...γιατί δεν έχω πρόσβαη στο blog μου για λίγο!

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Δεν έχω αμφιβολία, αλλά το ερώτημα μου είναι πλέον οι του δήμου ποιους ενημερώνουν τελικά;