Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΜΠΑΛΟΣ

Τελικά η νομαρχία με e-mail που έστειλε στο μπλοκ kissamitonathloι , που με την σειρά τους μου έστειλαν, λύνει τον δύσκολο γρίφο "Ποιανού είναι ο Μπάλος" και με τον εκπρόσωπο της κ. Μεραμβελιωτάκη Ιωάννη του Τμήματος Περιβάλλοντος της νομαρχίας μας λέει ότι : Για την περιοχή, βάση της νομοθεσίας του κράτους, είναι στην πλήρη ευθύνη και δικαιοδοσία του Δήμου, ο οποίος υποχρεούνταν είχε ενημερώσει την Νομαρχία η οποία θα δρούσε διαφορετικά και με άλλα αποτελέσματα (βάση Ν. 16 50) !"
...... για όλα αυτά που συμβαίνουν ........ συμπληρώνω εγώ!!
Δεν μένει παρά να δούμε τις διαθέσεις της νομαρχίας σε αυτό το λεπτό ζήτημα ..... τώρα που ενημερώθηκε!!!

Πάντως ως και τις 12 μ.μ ο δήμος, αλλά ιδιαίτερα η δήμαρχος Κισάμου δεν είχε ενημερωθεί σχετικά με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στον Μπάλο. Αυτό το γνωρίζω από πρώτο χέρι.

1 σχόλιο:

ΠΑγιαυλάς ΝΙΚΟΣ είπε...

Ο λύκος στην ασχετοσύνη των αρμοδιοτήτων χαίρεται και ο σκύλος το είπε στην ουρά του κλπ, κλπ, κλπ.......