Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

ΛΙΜΝΟΔΕΞΑΜΕΝΗ ΟΜΑΛΟΥ

Από το πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή κ. Νικηφοράκη λάβαμε το ακόλουθο e-mail σχετικά με την αλλαγή χωροθέτησης της λιμνοδεξαμενής του Ομαλού

«Το έργο της λιμνοδεξαμενής Ομαλού είναι έργο ζωής και προαπαιτούμενο για την ανάπτυξη του Δήμου Ανατολικού Σελίνου. Σε μια εποχή μάλιστα που το έλλειμμα του νερού τείνει να καταστεί παγκόσμιος εφιάλτης, εκτιμώ ότι η υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου έπρεπε να είναι το ζητούμενο για όλους μας και όχι η ματαίωση ή παρακώλυση της υλοποίησης του. Είναι προφανές, σε ειδικούς και μη, ότι πάσα συζήτηση που αφορά την αλλαγή χωροθέτησης ή τη μείωση του όγκου της λιμνοδεξαμενής μεταφράζεται ουσιαστικά σε ματαίωση του έργου».
Σας ευχαριστούμε θερμά
Εκ του Πολιτικού του Γραφείου

Δεν υπάρχουν σχόλια: