Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

ΟΙ 50 ΠΑΛΙΟΠΑΣΟΚΟΙ

Ο κ. Παπακωνσταντίνου, ομιλώντας στον Flash, σημείωσε ότι «σε κάθε τοπική κοινωνία, υπάρχουν 50 άτομα τα οποία οι πολίτες δεν θέλουν να βλέπουν. Είναι άνθρωποι οι οποίοι προέρχονται από το δικό μας το χώρο, και οι οποίοι παρεξήγησαν το ρόλο τους όταν ήμασταν κυβέρνηση» και πρόσθεσε: «Το ΠΑΣΟΚ έχει χρέος απέναντι στους πολίτες, σε ό,τι αφορά αυτούς τους 50 ανθρώπους, να διασφαλίσει ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν θα έχουν τις ίδιες θέσεις, και δεν θα είναι αυτοί οι οποίοι θα εκφράσουν το νέο ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές».
Ερώτηση προς τον κ. Παπακωνσταντίνου...... Στα Χανιά ποιοι είναι οι 50 για να τους έχουμε υπόψιν μας μιας και δεν τους ξέρουμε; Πλάκα έχει βέβαια να μου πει και στην δικιά μου πόλη του 50 ..... Έ ρε γλέντια που θα κάνουμε στις 5 του Οκτώβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: