Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ


Δεν παραλάβαμε τόσα χρόνια το ακρωτήρι και τον Μπάλο γιατί δεν ξέραμε τι θα κάνουμε τα σκουπίδια!!
Στην μια αυτοψία δεν διαπιστώσαμε καταστροφές τον Μπάλο στην δεύτερη βρήκαμε δρόμους και μπαζώματα !! Μάλλον σε λάθος μέρος πήγαν !!!
Το ακρωτήρι δεν είναι γραμμένο πουθενά, είναι ένα .... τίποτα. Άραγε μεταγραφή γιατί δεν κάνετε τόσα χρόνια;
Το 2009 κατάλαβαν ότι πρέπει να συμβαδίσουν οι τοπάρχες μας για το θέμα του Μπάλου. Τα προηγούμενα χρόνια πήγαιναν ξεχωριστά;
Ακούσαμε και το καλύτερο στο τέλος "Καλώς γίνανε τα μονοπάτια που θα βαδίζουν οι τουρίστες ; Στα βράχια;" Εύγε !!!!
Τελικά τα συμπεράσματα είναι ότι για όλα που συμβαίνουν στον δήμο μας σχετικά με τον Μπάλο φταίει ο ..... Βενιζέλος και οι κολ....νόμοι του!!! Αλλά και ότι ο Μπάλος είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα που ως και σήμερα κάποιοι που μας διοικούν δεν τον πήραν καθόλου μα καθόλου στα σοβαρά !!! Ξανά εύγε!!!
Φυσικά για όλα αυτά που συμβαίνουν φταίνε και λίγο οι σαχλοί ..... σχολιαστές που ανακατώνονται εκεί που δεν πρέπει !!
Σαδεντρέπεσται

Δεν υπάρχουν σχόλια: