Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΙΝΚΑ

Σύμφωνα με Υπουργική Απόφαση που υπεγράφη το Μάιο του 2009, στις 31/10/09 έληξε η ημερομηνία της κυκλοφορίας στην Ελληνική αγορά, γαλακτοκομικών προϊόντων που ΔΕΝ αναγράφεται στην συσκευασία τους η χώρα προέλευσης του γάλακτος.
Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Γ. Βλάχος, δείχνοντας έμπρακτα την ευαισθησία του προς τους καταναλωτές και προκειμένου να υποστηρίξει τα συμφέροντά τους, υπέγραψε χθες στις 24/09/09 νέα Υπουργική Απόφαση, αναιρώντας αυτήν που είχε υπογράψει τον περασμένο Μάη και παρέχοντας το δικαίωμα των εισαγωγέων να διατηρηθούν τα αυτά προϊόντα γάλακτος στα ράφια μέχρι 31/12/09 !!!!

ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΒΛΑΧΟ ?
ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΕΚΛΟΓΩΝ? ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΥΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΡΑΦΙ.
ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.
ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΟΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΝ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: