Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΟ ΝΗΣΙ

Τα γυρίσματα της παραγωγής του Mega «Το νησί»,θα γίνουν τελικά στην Κρήτη και μάλλον στην Ελούντα. Το έργο που βασίζεται στο ομώνυμο best seller της Βικτώρια Χίσλοπ, με πωλήσεις πάνω από 1.000.000 αντίτυπα και είναι μια σειρά εποχής.
Τη διασκευή του έχει αναλάβει η Μιρέλλα Παπαοικονόμου και την σκηνοθεσία ο βραβευμένος Χανιώτης σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης. Από τη σειρά θα παρελάσουν πάνω από 100 ηθοποιοί με πρωταγωνιστές τον Στέλιο Μάινα, την Κατερίνα Λέχου, τον Αιμίλιο Χειλάκη, τον Αλέξανδρο Λογοθέτη, τη Γιούλικα Σκαφιδά και πολλούς άλλους. Η σειρά θα προβληθεί από το Mega.
O αρχικός προγραμματισμός προέβλεπε την κατανομή των γυρισμάτων στα Χανιά (για 6 μήνες) και στον Άγιο Νικόλαο (άλλους 6 μήνες). Όμως, όπως μας δήλωσε ο διευθυντής παραγωγής Δημήτρης Ξενάκης, «η διάθεση για βοήθεια και υποστήριξη τόσο των αρχών όσο και της ίδιας της κοινωνίας του Αγίου Νικολάου, μάς οδήγησε στη σκέψη να γίνουν όλα τα γυρίσματα στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, της Πάνω Ελούντας, της Πλάκας, της Σπιναλόγκας, του Βρουχά και αλλού. Παντού όπου πήγαμε οι άνθρωποι μας άνοιξαν τα σπίτια τους και την καρδιά τους. Ειδικά η Πάνω Ελούντα και η Πλάκα είναι ιδιαίτερα σημαντικά σημεία στα γυρίσματα μας, τα οποία θα διαρκέσουν ένα ολόκληρο χρόνο»

Υ.Σ Δηλαδή στα Χανιά δεν σας άνοιγαν τα σπίτια τους; Γιατί μας το κάνετε αυτό, μας καταστρέφεται .......

Δεν υπάρχουν σχόλια: