Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ 335.837 ΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ 10000 Ε


Τελικά η ΑΝΕΚ έδωσε τις μετοχές που είχε στην ΑΝΕΝ  έναντι 10.000Ε στον διευθύνοντα σύμβουλο της ...... ΑΝΕΝ. Άραγε γιατί σε αυτόν και όχι στον Δήμο Κισάμου ή Καλαμάτας, γιατί όχι στην Νομαρχία Χανίων ή στην νομαρχία Μεσσηνίας. 10.000ε δεν μπορούσαν να βρουν δήμοι και νομαρχίες; Μπα δεν το πιστεύω ότι ήξεραν κάτι !!!!
Τι θέλει να ξεφορτωθεί άραγε η ΑΝΕΚ;  Τελικά πλάκα έχει η ιστορία όπως και να την δεις. Φυσικά η πρώτη αντίδραση ήλθε από την Καλαμάτα και μιας η δική μας δημοτική αρχή έχει ξεκούραση Σαββατοκύριακου την υπόθεση ανέλαβαν οι μέτοχοι, με επιστολήσε Εισαγγελείς και υπουργεία και συνήγορο του πολίτη!!
Να πως κάποιος με 10.000Ε γίνεται εφοπλιστής .....κορόιδα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: