Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

ΤΑ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΜΥΑΛΑ


Γράφει εφημερίδα του Ηρακλείου τις προάλλες
"Στο ΠΑΣΟΚ, ξέρουν καλά ότι παρά τα μεγάλα ποσοστά του εδώ στην Κρήτη η υπόθεση της Περιφέρειας δεν θα είναι εύκολη. Και θέλει χειρισμούς και ισορροπίες, τόσο σε πρόσωπα όσο και σε εσωτερικές αντιθέσεις σε νομούς και περιοχές. Διότι εάν δεν κατέβει ενωτικά το ΠΑΣΟΚ μπορεί η ΝΔ με μία υποψηφιότητα Τσόκα ή Αρχοντάκη να κάνει ζημιά, ή να απειλήσει τουλάχιστον!"

Φανταστείτε τι μυαλά είναι οι παλαιο-Καστρινοί, προσπαθούν να βρουν το ενωτικό πρόσωπο πριν ακόμα δούμε αν θα λειτουργήσουν οι αλλαγές στην αυτοδιοίκηση, για να το φέρουν αντιμέτωπο με τον Αρχοντάκη. Πάντως για να τον φοβούνται κάτι θα ξέρουν και από το έργο του αλλά και ότι είναι πολύ ενωτικός εδώ στα Χανιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: