Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ

Αποδεσμεύτηκαν από βουλευτές και υπουργούς που δεν εξελέγησαν ή έχασαν την υπουργική τους θέση 30 αστυνομικοί, προκειμένου να στελεχώσουν υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, στόχος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι να στελεχωθούν με όσο το δυνατόν περισσότερους αστυνομικούς τα τμήματα και οι γειτονιές που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα εγκληματικότητας, γράφει το ποιο έγκυρο μπλοκ της Ελλάδος το τροκτικό.
Δηλαδή οι καινούργιοι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ αλλά και νέοι βουλευτές του κοινοβουλίου δεν θα έχουν φύλαξη απο την αστυνομία; Μπράβο αλλά γιατί στην γειτονιά μου δεν ήλθε κανένας αστυνομικός ακόμα;
Μπαρούφες με πράσινη υπογραφή, που γράφονται και σε καθώς πρέπει μπλοκ!!

Εδώ ταιριάζει το ανέκδοτο:
Δυο ξανθιές πηγαίνουν σε ένα εστιατόριο και κάθονται απέναντι από έναν καθρέφτη!
Λέει η μια ξανθιά στην άλλη:
-Αυτές είναι ίδιες με εμάς! Πάμε κοντά τους;
-Πάμε....
Την στιγμή που σηκώθηκαν..... λέει η μία στην άλλη:
-"Κάτσε, έρχονται αυτές" !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: