Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ

Δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο και εγώ το μεταφέρω χωρίς πολλά σχόλια!!
Σχόλια θα κάνουμε σε κανένα μήνα που το Καστέλλι θα πήξη από τους δήθεν καλούς μας λαθρομετανάστες, τότε που η ληστείες θα διαδέχονται η μία την άλλη, όχι ότι δεν κάνουν και τώρα, αλλά σε κανένα μήνα που θα πεινάσουν θα δούμε τα αποτελέσματα της νέας πολιτικής για τους μετανάστες. Η έρευνα λοιπόν λέει:
Το ποσοστό συμμετοχής των αλλοδαπών δραστών στα εξιχνιασθέντα εγκλήματα είναι υψηλό, ιδίως στα εγκλήματα κατά της ιδιοκτησίας και κατά προσώπων.
Συγκεκριμένα:
- Στις ληστείες 49,46%
- Στις κλοπές- διαρρήξεις 50,87%
- Στις ανθρωποκτονίες 37,57%
- Στους βιασμούς 48,36%
- Στα εγκλήματα της σεξουαλικής εκμετάλλευσης το ποσοστό συμμετοχής ξεπερνά τους ημεδαπούς δράστες (55,13%)
Σχεδόν αποκλειστικότητα στη δράση παρουσιάζουν οι αλλοδαποί στην παραχάραξη (98,78%), στις πλαστογραφίες (95,67%) και στις παραβάσεις πνευματικής ιδιοκτησίας (90,72%).
χικ -χικ- χικ

Ήδη στην κ. Δήμαρχο έχουν φτάσει πολλά παράπονα. Ήδη τα γνωστά σπίτια καταλήφθηκαν για ακόμα μια φορά από τα ίδια άτομα που πριν ένα χρόνο είχαμε...απελάσει. Ήδη έχουν αναφερθεί στην αστυνομία 5-6 ληστείες μάλιστα δυο μεσημεριάτικα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ratsistis, misallodoxos kai mirmiris o gnwstos Papadakhs.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Φυσικά Ρατσιστής αφού με ξέρεις και το λες εσύ πιλότε, αλλά παντρεμένος με ξένη και με τρία παιδιά τι στο διάολο ρατσιστής είμαι!! Μάλλον κακός!! Όμως γυναικούλα δεν είμαι μάθε λοιπόν να γράφεις πρώτα Ελληνικά μετά γράψε το ονοματάκι σου καθαρά για να μην κρύβεσαι στην ανωνυμία έτσι θα δούμε ποιος είναι ποιο Ρατσιστής;