Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

«THE PRESTIGE»

Αναμφίβολα το The Prestige ήταν από τις πιο αναμενόμενες ταινίες του 2006. Πώς άλλωστε θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά όταν υπάρχει ένα πολλά υποσχόμενο cast και ένας σκηνοθέτης, όπως ο Christopher Nolan, ο οποίος παρά τις λιγοστές ταινίες που έχει κάνει, έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει κριτικούς και κοινό;
Η ιστορία που εκτυλίσσεται στο The Prestige βασίζεται στο μυθιστόρημα του Christopher Priest και αφορά στη διαμάχη δύο ταχυδακτυλουργών της εποχής, του Robert Angier (Hugh Jackman) και του Alfred Broden (Christian Bale) στις αρχές του 20ού αιώνα. Αρχικά, οι δυο «μάγοι» είναι συνεργάτες και φίλοι, υπό την καθοδήγηση του επίσης ταχυδακτυλουργού Cutter (Michael Caine). Στη συνέχεια, ένα ατύχημα πλήττει ανεπανόρθωτα την επαγγελματική και την προσωπική τους σχέση. Οι δρόμοι τους χωρίζουν και επιδίδονται σε μια κόντρα που παίρνει παράλογες διαστάσεις, συμπαρασύροντας τους κοντινούς τους ανθρώπους. Η ατέρμονη αυτή φιλονικία καταλύει την ύπαρξή τους και μπαίνουν σε ένα παιχνίδι γεμάτο από εμμονές, εξαπάτηση και ζήλεια, ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο “Great Danton” (Robert Angier) προσπαθεί να βρει ποιο είναι το μυστικό ενός επιτυχημένου κόλπου του The Professor (Alfred Broden).
Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2009 στις 9:30 μ.μ.
Στο αμφιθέατρο του Δήμου Κισάμου, από την Νεολαία Κισάμου.

1 σχόλιο:

Νίκος Π είπε...

Ευχαριστούμε για την προβολή.. Σας περιμένουμε! :)