Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

STAGE ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

Την απόφαση να μην ανανεωθεί καμία σύμβαση stage εργαζομένων στο Δημόσιο ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής. Για την τύχη όσων συμβασιούχων έχουν συμπληρώσει 24 μήνες απασχόλησης, θα υπάρξει δημόσια διαβούλευση.
«Δεν θα ανανεώσουμε τις συμβάσεις stage. Από εκεί και πέρα, για την τύχη ορισμένων συμπολιτών μας, έτσι όπως εργάζονται σήμερα -και χρησιμοποιώ καταχρηστικά τον όρο 'εργάζονται'- θα υπάρξει διαβούλευση για να δούμε την τύχη τους», είπε ο κ. Πεταλωτής κατά την ενημέρωση των πολφικών συντακτών.
Εντάξει αλλά αν τους δούμε να διορίζονται τι πρέπει να κάνουμε κ. Πεταλωτή; Να τους πεταλώσουμε συγνώμη τους καταγγείλουμε;
Και μια και το ανέφερες τι θα γίνει με τους συμβασιούχους 1ης γενιάς; Και επειδή ξέρω ότι δεν θα το πιάσεις με την πρώτη σε ενημερώνω ότι ακόμα υπάρχουν συμβασιούχοι του 1993-1994 που  περιμένουν έστω να γίνουν αορίστου!!!  16-17 χρόνια "υπηρετούν" άρα είναι απαραίτητοι όσο και αναγκαίοι  βρε ...... Πεταλωτή!!! 


Και το ανέκδοτο της περίπτωσης:
Μια σοβαρή κυρία μπαίνει δειλά-δειλά σε ένα sex shop και ρωτάει τον υπάλληλο.
Δονητές έχετε?
-Πως απαντάει αυτός, εδώ μπορείτε να διαλέξετε.
-Αυτός ο κίτρινος πόσο κάνει?
-Αυτός έχει ύψος 7 πόντους διάμετρο 3,5 εκ κάνει 15 ευρώ.
-Αυτός ο πράσινος?
-Αυτός έχει ύψος 15 πόντους, διάμετρο 8, εκ κάνει 20 ευρώ.
-Αυτός ο μαύρος?
-Αυτός έχει ύψος 30 πόντους, διάμετρο 12 εκ κάνει 30 ευρώ.
-Αυτός εκεί δεξιά στην άκρη ο κόκκινος?
-Αυτός εκεί κυρία μου δεν πουλιέται της λέει ο υπάλληλος, αυτός είναι ο πυροσβεστήρας….

Δεν υπάρχουν σχόλια: