Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ ..... Η ΠΛΑΤΕΙΑ....

Πάνω από 70 Αλγερινοί αναστάτωσαν το Καστέλλι και ιδιαίτερα την μικρή πλατεία Τζανακάκη. Με ένα μπουκάλι μπύρα ζητωκραύγαζαν .... δικαιολογημένα. Η εθνική τους ομάδα κατάφερε να περάσει σαν και την δική μας στα τελικά του Μουντιάλ της Ν. Αφρικής. Φυσικά αν δεν ρωτούσες για το γεγονός θα νόμιζες ότι ήθελαν δουλειά και φαγητό αλλά η αλήθεια ήταν άλλη. Έτσι λίγο μετά τις 10.00 μ.μ διαλύθηκαν ειρηνικά, παρ' όλο που οι περίοικοι είχαν ειδοποιήσει την αστυνομία.

Αφού δεν βγήκαμε εμείς να πανηγυρίσουμε βγήκαν οι Αλγερινοί.... βέβαια μάθαμε και από που είναι η περισσότεροι ξένοι που στοιβάζονται καθημερινά στην μεγάλη πλατεία μας περιμένοντας το μεροκάματο...Αλγερινοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: