Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Ε' ΜΗΝ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ...

........ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ
Στο στόχαστρο διαρρηκτών βρέθηκε το τελευταίο διάστημα η περιοχή της Κισάμου. Σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής, την περασμένη Πέμπτη 5 τη νύχτα άγνωστοι δράστες διέρρηξαν το σπίτι του την ώρα που κοιμόταν και δεν τους αντιλήφθηκε. Οι δράστες έκλεψαν το κινητό του και τα κλειδιά των δύο αυτοκινήτων του.  Στη συνέχεια οι ίδιοι κατηφόρισαν στην πλατεία του χωριού, πενήντα μέτρα από το σπίτι του παθόντα, και διέρρηξαν το αυτοκίνητό του, από το οποίο πήραν το πορτοφόλι του, πιστωτικές κάρτες και αστυνομική ταυτότητα.
Ακόμη, έκλεψαν δύο ξυλοκοπτικά μηχανήματα που βρισκόνταν μέσα στο αυτοκίνητο. Μετά τα μεσάνυχτα ειδοποιήθηκε η κόρη του παθόντα από άγνωστο ότι το κινητό του πατέρα της το είχε βρει τυχαία και το είχε αφήσει στο προαύλιο χώρο του δημαρχείου Κισάμου. Ακολούθησαν έρευνες της Αστυνομίας χωρίς όμως αποτέλεσμα.  Σύμφωνα με πληροφορίες, το ίδιο βράδυ στο χωριό Γρηγοριανά, λίγο πριν την Πολυρρήνια είχε γίνει μία ακόμα διάρρηξη, αυτή τη φορά σε αποθήκη από την οποία εκλάπησαν ένα ραβδιστικό, δύο ξυλοκοπτικές μηχανές και.... δύο μπιτόνια βενζίνη.
ΑΠΟ Χ.Ν

Δεν υπάρχουν σχόλια: