Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ

Σύμφωνα με το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, έγινε παγκόσμια ψηφιακή έρευνα στο διαδίκτυο και διαπιστώθηκε η εμπλοκή 158 ηλεκτρονικών ιχνών Ελλήνων χρηστών στο διαδίκτυο. Ακολούθησε ψηφιακή ανάλυση στα ηλεκτρονικά ίχνη που διήρκεσε τέσσερις μήνες και ταυτοποιήθηκαν 55 χρήστες, να διακινούν στο διαδίκτυο σκληρότατο υλικό παιδικής πορνογραφίας στο οποίο απεικόνιζαν πολύ μικρά παιδιά σε σεξουαλική δραστηριότητα με ενηλίκους.
Επειδή τα λόγια είναι φτώχεια καλό θα είναι η νέα κυβέρνηση μιας και καμιά ως και τώρα δεν είχε τα κότσια να το κάνει ..... "Επιτέλους τα ονόματα και οι φωτογραφίες των ζωών χωρίς εισαγωγικά να δημοσιοποιούνται σαν το σύστημα Amber Alert. Και αυτοί που πιάνονται (διακίνηση και τα σχετικά) να μην αθωώνονται όπως πολύ συχνά συμβαίνει!!
Φυσικά ούτε λόγος για το πρέπει να κάνουμε σε κάτι διευθυντές σχολείων που πιάνονται με υλικό παιδικής πορνογραφίας. Καρατόμηση πάνω και κάτω!!
 ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ
 Εντολή για άμεση αναστολή των καθηκόντων του εκπαιδευτικού που συνελήφθη έχοντας στην κατοχή του πορνογραφικό υλικό και ναρκωτικές ουσίες, με ταυτόχρονη παραπομπή του στο αρμόδιο υπηρεσιακό συμβούλιο με το ερώτημα της απόλυσης, έδωσε η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου.
«Δάσκαλος σημαίνει λειτούργημα. Εκπαιδευτικός που παρεκτρέπεται, καθ΄ οιονδήποτε τρόπο δεν έχει θέση στην τάξη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: