Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

ΚΙΣΑΜΙΤΙΚΑ

Ο Δήμος Κισάμου σας προσκαλεί να επισκεφτείτε την έκθεση που θα υλοποιηθεί  απο τις 5 εως 15 Δεκεμβρίου 2009 στη βίλα Ξαγοράρη.
Η έκθεση θα φιλοξενήσει τα καλλιτεχνικά δημιουργήματα των συμμετεχόντων στα προγράμματα του Δήμου "Χειροποίητο Κόσμημα-Διακοσμητική Τέχνη-Βυζαντινό Αντίγραφο"
Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι καθημερινά από τις 10πμ-2μμ και 5μμ-8μμ.

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε χθες στο Μάλεμε ο Πλατανιάς επικράτησε με 6-1 του Κισαμικού με τον υπό μεταγραφή σέρβο Ιγκόρ Μιρτσέτα να πετυχαίνει μάλιστα και 2 γκολ. Τα υπόλοιπα σημείωσαν οι Μπόλος (2), Μπελεβέτης, Κατσικοκέρης ενώ για την ομάδα του Καστελίου σκόραρε ο Ρουστέμι.
Από τον Πλατανιά αισιοδοξούν ότι ο Μιρτσέτα θα καταφέρει τελικά να έρθει σε συμφωνία με την προηγούμενη ομάδα του, την Καστοριά και έτσι να γίνει η μεταγραφή ενώ συνεχίζονται οι επαφές με τον Τσαγκαράκη, στο στόχαστρο βρίσκεται πράγματι και ο 34χρονος Σέρβος επιθετικό Βέλιμπορ Κοπούνοβιτς από τον Πυρσό Γρεβενών -που βάρεσε διάλυση- αφού όπως γράψαμε και χθες η απόκτηση σέντερ φορ αποτελεί προτεραιότητα για τους “ερυθρόλευκους”. Αντίθετα ο μεσοεπιθετικός του Κισαμικού Μπαϊράμ Ντόντα παρότι έδειξε και χθες ότι διαθέτει αρκετά προσόντα, δεν μπορεί να αποκτηθεί καθότι Αλβανός, δηλαδή μη κοινοτικός
Πλάτανος - Άμιλλα 0-2 (78’ Βερναδάκης, 90’ Ψαρουδάκης Λ.) Ούτε αυτήν την φορά τα κατάφερε ο Πλάτανος και έτσι έμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Β΄κατηγορίας Χανίων με 4 βαθμούς σε 7 παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: