Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥΣΟΥ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ

Σχετικά με την αποχώρηση του Νομάρχη Χανίων κ. Γρ. Αρχοντάκη από τη Ν.Δ., ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. Μανούσος Βολουδάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Η Νέα Δημοκρατία  ήταν, είναι και θα παραμείνει ιδεολογικά σταθερή στις θέσεις του κοινωνικού φιλελευθερισμού. Είναι δικαίωμα του κάθε ενός να ανήκει ή να μην ανήκει σε οποιοδήποτε πολιτικό χώρο. Είναι δικαίωμα του κάθε ενός ακόμα και να αλλάζει πολιτικό χώρο. Κάποιος όμως που έχει εκλεγεί σε αξίωμα με τη στήριξη συγκεκριμένης πολιτικής παράταξης, αν αποφασίσει να διαχωρίσει τη θέση του από την παράταξη αυτή,  οφείλει να εξηγήσει τους λόγους. Και οφείλει να το πράξει  χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα πολιτικά επιχειρήματα. Αναφορές σε τυποποιημένες πολιτικές ετικέτες, δεν αποτελούν πολιτική επιχειρηματολογία. Η Νέα Δημοκρατία, ενωμένη στα Χανιά όπως και σε όλη τη χώρα, προχωρά στην ανασύνταξη των δυνάμεών της, στην άσκηση του θεσμικού της ρόλου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και στην προετοιμασία μιας νέας αξιόπιστης πρότασης για τη διακυβέρνηση της χώρας.


Μανούσος Γ. Βολουδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: