Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

ΛΕΤΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΒΑΛΤΟΣ;

Το μέγα ερώτημα που έκανε ο δημοσιογράφος της ντόπιας τηλεορασης στον πρόεδρο του λιμενικού ταμείου Μεσσηνίας ήταν όλα τα λεφτά στην χθεσινή συνέντευξη των μετόχων της ΑΝΕΝ.
Δημοσιογράφος : Πόσες ώρες είναι από την Καλαμάτα, η Αθήνα;
Πρόεδρος: 2,30-3 ώρες περίπου!!!
Δημοσιογράφος : Και ποιος θα πάει από Καστέλλι-Καλαμάτα- Αθήνα όταν χρειάζονται 9-10 ώρες, ξέρετε ότι Σούδα-Πειραιάς είναι μόνο 5.30 ώρες;
Φυσικά ο δημοσιογράφος ήταν ολίγο "βαλτός" ή πολύ άσχετος, γιατί η ερώτηση ήταν άλλη που έπρεπε να γίνει, ήταν άλλη αλλά αυτή πονάει λίγο, την ΑΝΕΚ και όλες τις ανώνυμες ναυτιλιακές εταιρείες της Κρήτης.
Πόσες ώρες είναι η διαδρομή Καλαμάτα - Πάτρα έπρεπε να ήταν η ερώτηση...κ. δημοσιογράφε, η ΑΝΕΝ δεν πάει μόνο Πειραιά αλλά θα μπορούσε να πηγαινοέρχεται μόνο  Καλαμάτα - Καστέλλι με τα φορτηγά που έρχονται από Ιταλία, και αντίστροφα. Αλλά και τους τόσους τροχοφόρους τουρίστες της Κεντρικής Ευρώπης!! Γιατί πρέπει ο τουρίστας να πάει Πάτρα - Αθήνα-Πειραιά -Χανιά (Ηράκλειο) και όχι Πάτρα -Καλαμάτα-Καστέλλι;

Για λογάριασε τα χιλιόμετρα;
Εξάλλου τα λεφτά είναι πολλά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: