Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ


Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει στον ίδιο τον πρωθυπουργό το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο, για την κατάσταση που επικρατεί στην Κρήτη, μετά την εισβολή του κόκκινου σκαθαριού.
Με ανοικτή επιστολή που απέστειλε το ΓΕΩΤΕΕ στον κ. Γιώργο Παπανδρέου τονίζεται με τον πλέον γλαφυρό τρόπο η αγωνία των Κρητικών για τη σωτηρία των φοινικοδασών του νησιού, προτείνοντας συγκεκριμένη δέσμη μέτρων.
Μετά την Ελλάδα θα σώσει και τους φοίνικες της Κρήτης. Μάλλον πρώτο θέμα το βλέπω στις επόμενες μέρες. Για φανταστείτε όμως να σώσει τους Φοίνικες και να χάσουμε την ... Ελλάδα.

2 σχόλια:

HATZIKOS είπε...

γιαννη επαε εχει βαρεσει το ριμαδι 2 χρονια εδα
εχω χασει 2 φοινικες 20 χρονω και ειναι βαρεμενοι οι αλλοι 2 .
ΕΧΤΕΣ ΤΣΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ.ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.
ΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΦΥΤΩΡΙΑ ΑΠΟ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΞΥΠΝΙΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΓΕΜΩΣΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΕ ΦΟΙΝΙΚΙΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΑΝΕ ΤΟ ΣΚΑΘΑΡΙ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ Η ΧΛΩΡΙΔΑ ΚΑΘΕ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.ΑΣ ΕΡΘΟΥΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΑΒΑΡΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ.

Μαιρη Λ είπε...

Γιαννη εδω καποιος μεγαλος που εχει φοινικες και επαθε το ιδιο τους εσωσε με κατι ειδικο.Ετσι ακουσα,αρα κατι υπαρχει.
-------