Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Καλούνται οι μέτοχοι της Ανώνυμης Ναυτιλιακής Εταιρείας Νότου Α.Ε (ΑΝΕΝ) σε ετήσια Τακτική γενική συνέλευση στις 28 Δεκεμβρίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 16.00 μ.μ στην αίθουσα του Εμπορικού επιμελητηρίου Χανίων. Με θέματα:
1. Υποβολή και έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της εταιρικής χρήσης από 01-01-08 ως και 31-12-08.
2. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης επί των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων και της διαχείρισης της πιο πάνω χρήσης.
3. Εκλογή 2 ελεγκτών και 2 αναπληρωματικών ελεγκτών.
4/ Επικύρωση εκλογής του Δ.Σ.
5. Διάφορα θέματα, ανακοινώσεις.

Το Διοικητικό συμβούλιο.

Πάει το καραβάκι μας, πάει, ειδικά μετά την ψήφιση του δεύτερου θέματος μην τον (ξανα)είδατε τον... Παναγή!!! Απαλλαγή για όλα !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: