Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ Γ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΕΝ

Ο Διευθύνων σύμβουλος και πολυμέτοχος πλέον της ΑΝΕΝ κ. Σαραβελάκης, ο ολίγον Κρητικός, είπε τα καλύτερα προχθές στην συνέλευση. Βέβαια λίγοι τα κατάλαβαν, μιας και ο κόσμος ήταν πολύ λίγος
Για πάρτε κάμποσα:
"Δεν έχουμε τα μούτρα να ζητήσουμε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου." 
"Θα πρέπει όλοι οι τοπικοί φορείς να διεκδικήσουν την άγονη γραμμή, γιατί «ανήκει στην ΑΝΕΝ»."
"Η μεταβίβαση των μετοχών έγινε για να μπορέσει η εταιρεία να διαχειριστεί τα δύο περιουσιακά της στοιχεία." Ποια;

Αν τα ράψετε κατάλληλα έχετε όλο το ρεζουμέ της ιστορίας βάζοντας βέβαια και την δήλωση του μέγα άνδρα της Καλαμάτας του προεδρεύοντα αντιπρόεδρου της ΑΝΕΝ και αντινομάρχη Μεσσηνίας, Δημήτρη Καφαντάρη.
Εμάς, ως Μεσσήνιους, μας ενδιαφέρει, πέρα από το όνειρο που ήταν στόχος όλων μας, και η επιβίωση της εταιρείας και φυσικά οι μέτοχοι, που έβαλαν το μικρό ή το μεγάλο ποσό, να έχουν ένα αντίκρυσμα. Πάντα η πλειοψηφία στο Δ.Σ. ήταν της ΑΝΕΚ. Είναι γνωστό σε όλους μας. Η τεχνογνωσία ήταν της ΑΝΕΚ και όχι της ΑΝΕΝ. Ουδέποτε η ΑΝΕΝ είχε τη δυνατότητα να διαχειριστεί μόνη της το πλοίο και αυτό το ξέρανε όλοι. Οι ευθύνες είναι καταγεγραμμένες στα πρακτικά των Διοικητικών Συμβουλίων εδώ και πάρα πολλά χρόνια.


Υ.Σ Εντάξει κ. Καφαντάρη μας το είπατε καλά, αλλά πως μας αφήνει άραγε τα ορφανά τώρα μόνα μας η "μαμά" ΑΝΕΚ; Βέβαια την επιδότηση των 5.5 Ε δεν ξέχασε να την αφήσει; Την πήρε πρώτα και μετά μας άφησε ; Μήπως ήταν δηλαδή ο κόπος της για τα τόσα χρόνια που έκανε κουμάντο;
Όσο για το τι είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά..σιγά μην τα βγάλετε στην φόρα τώρα.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: