Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ

Σε ανανέωση προχώρησε ο Νομάρχης Χανίων με την είσοδο του 2010 διόρισε νέα πρόσωπα στην τοπική αυτοδιοίκηση. Οι νέοι αντινομάρχες είναι ο Γιώργος Γρυλλάκης και ο Κισσαμίτης  Σπύρος Μαυροδημητράκης που αναλαμβάνουν καθήκοντα αντινομάρχη με αρμοδιότητες τη Διοίκηση, τον Προγραμματισμό και τα Έργα για τον κ Γρυλλάκη, ενώ υπεύθυνος για τις Μεταφορές θα είναι ο κ. Μαυροδημητράκης.
Καλή επιτυχία λοιπόν στο έργο του Σπύρου ο οποίος είναι γνωστός για την αγάπη του για την Κίσαμο όλο αυτόν τον καιρό, από όποια θέση και αν βρίσκεται!!!

1 σχόλιο:

fotio είπε...

αντινομάρχης για τις μεταφορές?
άραγε ποιός ήταν ο προηγούμενος αντ/χης που είχε σαν αντικείμενο του τις μεταφορές ΜΟΝΟ.Μάλλον ο Σπανουδάκης ή ίσως η κ. Καραβιτάκη.
Αστείοι πολιτικοί αστείοι διορισμοί.ή μήπως έγινε με την διαδικασία του βιογραφικού?