Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

ΚΑΣΤΡΙΝΟΙ...ΤΕΧΝΑΣ ΚΑΤΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ

Καταπέλτης είναι η έγγραφη διαμαρτυρία-καταγγελία για το Εφετείο Κρήτης που αποστέλλει πολίτης του νομού Ηρακλείου στον υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Ο συνταξιούχος Αντώνης Τσιριγωτάκης από τον Πύργο περιγράφει με παραστατικό τρόπο τη δικαστική «οδύσσεια» χρόνων που έχει βιώσει εξαιτίας των αλλεπάλληλων αναβολών της υποθέσεως στο Εφετείο. Μιας υπόθεσης που δεν αφορά τον ίδιο προσωπικά αλλά την τοπική κοινωνία του Πύργου καθώς αφορά σε απόβλητα που θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία. Παρά ταύτα το πρόβλημα παραμένει, η υπόθεση δεν έχει εκδικαστεί μέχρι σήμερα και τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση εξακολουθούν να ταλαιπωρούνται ψυχικά, σωματικά και οικονομικά. Εξαιρετικά σοβαρή όμως είναι και η καταγγελία που κάνει σε σχέση με τα 30 ευρώ που δίδονται στον κάθε μάρτυρα ως αποζημίωση για τα οδοιπορικά. Καταγγέλλει ότι ουδέποτε έχουν εισπράξει αυτό το ευτελές ποσό και ζητά να διενεργηθεί έρευνα για να διερευνηθεί που καταλήγουν τελικά αυτά τα χρήματα;

Άρχισαν τα μεμονωμένα..όργανα. Ότι και κάνετε πατριώτες οι Καστρινοί είναι ένα βήμα μπροστά. Τώρα σε εποχές διαφθοράς αλλά και λιτότητας έρχονται οι ατομικές καταγγελίες ........ τι τα κάνατε τα λεφτά μας; Γιατί αν τα πήρατε τότε δικαιολογημένα θέλουν δικό τους ..... εφετείο οι καστρινοί... τι δηλαδή θα τους τρώτε 30Ε το δρομολόγιο και θα τους κοροϊδεύετε και από πάνω ότι δεν έχουν Εφετείο; Βασανιστήρια κάνουμε στους ανθρώπους και τους ταλαιπωρούμε ψυχικά και σωματικά .... Γκουαντάναμο  το κάναμε!!! Μπουάααααααααα!
Μάλιστα συμπληρώνει και η ντόπια δημοσιογράφος, για να δώσει την απαιτούμενη έμφαση στην καταγγελία, οτι στα Χανιά και στο Εφετείο η κατάσταση είναι τραγική που φθάνει στο βαθμό της αρνησιδικία. Το πιάσατε το υπονοούμενο πατριώτες μεμονομένες καταγγελίες πλέον για να πάρει και το ΚΑΣΤΡΟ .....ένα Εφετείο.
Δώσε και σε μένα πράμα ..μπάρμπα !!!
Για του λόγου του αληθές. http://www.patris.gr/articles/172129

3 σχόλια:

Αντώνης Τσιριγωτάκης είπε...

Πολύ φθηνιάρικα και αμήχανα τα γραφόμενά σου άγνωστε που φοβάσαι να γράψεις όνομα ή ντέπεσαι για το κατάντημα που σου περιγράφω ότι περιήλθε το Εφετείο στα Χανιά.
Τώρα που το Εφετείο λειτουργεί στο Ηράκλειο θα δούμε τους φίλους Χανιώτες και εσένα τον παραπονιάρη τι θα έχετε να κοροϊδεύετε.
Ελάτε και καμιά φορά στο Ηράκλειο και εσείς, εμείς δε δαγκώνομαι

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Δυο χρόνια έκανες αγαπητέ να βρεις την ανάρτηση ..... Νοσοκομεία-εφετεία-Μουσεία όλα στο Μ. Κάστρο...καλά δεν υπάρχει άλλος νομός στην Κρήτη ;
Και για να καταλάβω στην προσωπική μου σελίδα θα ΄πρεπε εγώ να ντρέπομαι ή εσύ που υποστηρίζεις αρρωστημένες καταστάσεις....Όσο για το διόγκωμα ας ρωτήσεις τους ελαιοπαραγωγούς τους αμπελουργούς τους συνεταίρους σας....αστα Αντώνη!!!

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

και για μην σε πολυκουράζω .....απόψεις είναι και οχι γεγονότα. Τα γεγονότα τα είδαμε συν το χρόνο όπου ο μέγα ΓΑΠ έκανε το χατήρι σας!!!