Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

ΠΟΥΦ ΚΑΙ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΟ

100 μέρες και κοντεύουν τα 100 λάθη στην κυβέρνηση. Στην τροπολογία που κατέθεσαν νύκτα σε κλειστή Βουλή για τους φόρους στα τσιγάρα, νόμιζαν ότι αύξαναν τα τσιγάρα από 3,20 σε 3,60 ενώ τα έστελναν στα 5,40.
Αφού λοιπόν τους το σφύριξαν* ότι έκαναν πατάτα, γιατί από μόνοι τους φυσικά δεν ήταν ικανοί για να το καταλάβουν, φέρνουν εσπευσμένα νέα τροπολογία για να διορθώσουν τη γκάφα τους.
*Τους άνοιξε τα μάτια ο πρόεδρος των περιπτεριούχων Ι. Πλακόπουλος.
Για όσους δεν κατάλαβαν 1840 δρχ τα 20 τσιγαράκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: