Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ & ΠΕΤΑΛΩΜΑΤΑ

 «Ο κ. Σαμαράς δεν δικαιούται να μιλάει για “Δούρειο Ίππο”, γιατί – ας μην ξεχνάμε – ότι το 1992, όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών είχε ανοίξει τα σύνορα με την Αλβανία, με αποτέλεσμα να συρρεύσουν εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπών στην Ελλάδα χωρίς δικαιολογητικά, χωρίς χαρτιά, χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, οι οποίοι αργότερα - πάνω από 150.000 - νομιμοποιήθηκαν από τον κ. Παυλόπουλο με επιχείρηση “σκούπα”... Γι’ αυτό όλα αυτά τα περί “Δούρειου Ίππου”, τα επιστρέφουμε». Τάδε λάλησε Πεταλωτής !!
Δήλωση Αλμπάνικια από τον Πρόεδρο της Ενώσεως Χειμαρριωτών κ. Φρέντη Μπελέρη.
  «Η δήλωση του κ. Πεταλωτή είναι απαράδεκτη και προσβλητική για τους Βορειοηπειρώτες. Είναι πασίγνωστο ότι όσοι μπήκαν στην Ελλάδα επί υπουργίας Αντώνη Σαμαρά, η πλειοψηφία ήταν Βορειοηπειρώτες. Οι Βορειοηπειρώτες, αν δεν γνωρίζει ο κ. Πεταλωτής, είναι Έλληνες το γένος και ο κ. Παυλόπουλος, με το νόμο του, έδωσε την ελληνική ιθαγένεια σε Έλληνες το γένος. Είναι προσβλητικό να θεωρεί ο κ. Πεταλωτής “Δούρειο Ίππο”, Έλληνες το γένος, Έλληνες πολίτες σήμερα, που έτυχε να γεννηθούν εκτός ελλαδικών συνόρων. Το μόνο κοινό που έχουμε με τους μετανάστες που θέλει να νομιμοποιήσει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, είναι ότι είμαστε και οι δύο κατηγορίες εν δυνάμει ψηφοφόροι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: