Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΝ BLOGGER

Αμερικανική δοκιμή προκάλεσε το σεισμό στην Αϊτή
Πληροφορία που προήλθε από τον ρωσικό στόλο, αναφέρει ότι ο σεισμός της Αϊτής προκλήθηκε από δοκιμή νέου αμερικανικού «σεισμικού όπλου», το οποίο δοκιμάστηκε με το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί εναντίον του Ιράν. Παρόμοια αποκάλυψη έκανε και ο πρόεδρος της Βενεζουέλα Ούγκο Τσάβεζ, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για υπόγεια αμερικανική δοκιμή ενόψει του πολέμου με το Ιράν.

ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ
"Λάβρος" με εμπρηστικές δηλώσεις κατά των παρελάσεων εμφανίσθηκε ο ευρωβουλευτής των πράσινων οικολόγων Τρεμόπουλος κατά την επίσκεψη του στην Κατερίνη.
Επαίνεσε τον υπουργό Άμυνας Βαγγέλη Βενιζέλο που κατάργησε τα μηχανοκίνητα τμήματα από τις παρελάσεις και τον παρότρυνε να συνεχίσει, αφού όπως είπε έκανε μόνο το μισό βήμα και θα πρέπει να το ολοκληρώσει, καταργώντας εντελώς τις παρελάσεις, τόνισε προκλητικά ο Τρεμόπουλος.

ΤΟ ΣΑΡΑΝΤΑΤΡΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: