Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

ΚΡΥΦΑ ΔΑΝΕΙΑ

Νέα χαρτιά με τα κρυφά δάνεια που συνήψε το ΠαΣοΚ την περίοδο 2001-2003 ετοιμάζονται να βγάλουν διεθνή έντυπα.
Πρόκειται για τις παλαιές αμαρτίες που αφορούν σε δάνεια τα οποία αποπληρώνονται με προεισπράξεις μελλοντικών εσόδων από οργανισμούς κοινής ωφελείας.
Πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομικών, αναφέρουν ότι η κυβέρνηση περιμένει κι άλλο μπαράζ αρνητικών δημοσιευμάτων καθώς δεν προσκόμισε επαρκή στοιχεία στην Κομισιόν για τα κρυφά δάνεια με την Goldman Sachs .
Ο Παπαντωνίου και ο Χριστοδουλάκης έχουν καταστήσει σαφές προς το Μαξίμου πώς αν δεν υποστηριχτούν κατάλληλα, τότε θα αρχίσουν να μιλάνε ενώ ο Πάγκαλος ο οποίος έχει καταλάβει που πάει το πράγμα και θέλει να προστατεύσει τον Παπακωνσταντίνου, προσπαθεί να ρίξει γέφυρες επικοινωνίας μαζί τους.
Κατά μία ασφαλή πληροφορία τα … χαρτιά διακινούνται προς τα ξένα έντυπα από κάποιον πρώην κορυφαίο υπουργό που επίσης θα βρεθεί στο στόχαστρο ενδεχόμενης εξεταστικής για την οικονομία.
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: